Secret Weapons over Normandy

0 Reviews
Ean: 0023272001001,0023272001063

In de donkerste periode van de Tweede Wereldoorlog was het Derde Rijk heer en meester in het luchtruim, maar in Secret Weapons Over Normandy kun je als piloot deel uitmaken van een supergeheim elite-es

  • €4,99
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €4,99 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com NL €8,50 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €8,50 Playstation 2 Buy it now!
Nedgame.nl NL €9,99 Xbox Buy it now!
Bol.com NL €11,64 Xbox Buy it now!
Bol.com (BE) BE €11,64 Xbox Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In de donkerste periode van de Tweede Wereldoorlog was het Derde Rijk heer en meester in het luchtruim, maar in Secret Weapons Over Normandy kun je als piloot deel uitmaken van een supergeheim elite-eskader en zo het tij van de luchtoorlog proberen te keren. Vlieg in een aantal legendarische vliegtuigen uit WOII, waaronder de P-38 Lightning, de moeilijk te besturen Me 163 Komet raketjager en de B-17 Flying Fortress. Heers over het luchtruim boven Europa, het Oostfront, Noord-Afrika, Birma en de Stille Zuidzee. De luchtverdediging van de vrije wereld ligt in jouw handen.SWON speelt zich af binnen een historisch accurate tijdlijn van vier jaar tijdens de Tweede Wereldoorlog, met daarin een aantal dieptepunten voor de Geallieerden. Je hijst je in de vliegenierstoel om deel te nemen aan een aantal van de bekendste luchtslagen uit die tijd. Je kunt helpen de Duitse opmars tegen te houden door deel te nemen aan de luchtgevechten en lucht-grondgevechten bij Duinkerken, en als onderdeel van de Battle of Britain, de Battle of Midway of de invasie tijdens D-Day.
You should also check