Super Monkey Ball Banana Blitz

0 Reviews
Ean: 5060004769353

Super Monkey Ball: Banana Blitz bevat karrenvrachten vol met nieuwe puzzellevels die allemaal speciaal voor de Wii zijn ontworpen. Beweeg de Wii-afstandsbediening om de zwevende platforms te kantelen,

  • €14,99
  • €30,19
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €14,99 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €23,11 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €23,89 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com NL €29,19 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com (BE) BE €30,19 Nintendo Wii Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Super Monkey Ball: Banana Blitz bevat karrenvrachten vol met nieuwe puzzellevels die allemaal speciaal voor de Wii zijn ontworpen. Beweeg de Wii-afstandsbediening om de zwevende platforms te kantelen, laat je aapje alle obstakels op zijn weg ontwijken en rol naar het einddoel. Je kunt je aapje zelfs laten springen door de afstandsbediening even omhoog te schudden. Er zijn ook tientallen nieuwe feestgames voor meerdere spelers die volledig gebruik maken van de Wii-afstandsbediening, inclusief Whack-a-Mole, Ring Toss en Baseball. Daarnaast maken twee splinternieuwe aappersonages hun opwachting: YanYan en Doctor. Deze vullen de cast aan die reeds bestond uit de oude bekenden AiAi, MeeMee, GonGon en Baby en dit keer hebben alle aapjes hun eigen plus- en minpunten.
You should also check
Up Video Game
Up Video Game
NBA 2K16
NBA 2K16
Snipers
Snipers