Freestyle Scooter

0 Reviews
Ean: 3307210322586,3307212809030

Freestyle Scooter is het enige spel op de GBA waarbij je zeggenschap hebt over een team stadskrijgers gewapend met snelle superstepjes.Als je in de One Player mode speelt, kun je sprinten over ongeloof

  • €4,99
  • €15,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €4,99 GameBoy Advance Buy it now!
Nedgame.nl NL €4,99 Playstation 1 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €15,00 GameBoy Advance Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Freestyle Scooter is het enige spel op de GBA waarbij je zeggenschap hebt over een team stadskrijgers gewapend met snelle superstepjes.Als je in de One Player mode speelt, kun je sprinten over ongelooflijk terrein terwijl je moet proberen de gewaagde opdrachten van elke level af te ronden. De uitdagingen zijn zeer divers: het verzamelen van verborgen wielen, zoveel mogelijk punten scoren, de meest vette tricks en stunts uithalen of in evenwicht zien te blijven tijdens een gigantisch inspannende beweging. Of je kunt gewoonweg de levels op je eigen tempo afhandelen in de oefenmode.Maar het spel komt pas echt tot zijn recht als je drie vrienden weet te vinden om mee te doen. Dan kun je kiezen uit de volgende modes: Points Battle (de speler met de hoogste score is de winnaar), Spell Scooter (verzamel als eerste de letters om SCOOTER te spellen en spel het), Grind Challenge (degene die het verst weet te ploeteren wint) en It (raak een andere speler aan en wordt It, en de speler die It is als het spel afgelopen is, is de winnaar.)
You should also check
NBA 2K16
NBA 2K16