Super Scribblenauts

0 Reviews
Ean: 0883929137138

Super Scribblenauts is het vervolg op Scribblenauts, de innovatieve en veel geprezen game waarin alles wat opgeschreven werd ook verscheen. Doel van de game was het oplossen van puzzels, waarvoor de cr

  • $7.00
  • $29.99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.com US $7.00 Nintendo DS Buy it now!
Nedgame.nl NL €9,99 Nintendo DS Buy it now!
Amazon.fr FR €10,98 Nintendo DS Buy it now!
Amazon.de DE €13,85 Nintendo DS Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €22,79 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Super Scribblenauts is het vervolg op Scribblenauts, de innovatieve en veel geprezen game waarin alles wat opgeschreven werd ook verscheen. Doel van de game was het oplossen van puzzels, waarvoor de creativiteit van de speler de oplossing bood.In Super Scribblenauts moet de speler in 120 gloednieuwe levels wederom Maxwell, de held van het spel, helpen de puzzels en uitdagingen op te lossen om zo 'Starites' te verdienen. De speler kan nu niet alleen zelfstandige naamwoorden opschrijven, maar ook bijvoeglijke naamwoorden gebruiken. Door bijvoeglijke naamwoorden te gebruiken kunnen spelers de kleur, grootte, gedrag en nog vele andere aspecten wijzigen. Ook kunnen meerdere bijvoeglijke naamwoorden gecombineerd worden, voor nog meer creatieve oplossingen. Daarnaast is in Super Scribblenauts de besturing verbeterd, spelers kunnen nu zowel de stylus als de richtingsknoppen gebruiken om Maxwell te besturen.
You should also check
Demon Gaze
Demon Gaze