Starlink Weapon Pack Hailstorm + Meteor Mk.2.

0 Reviews
Ean: 3307216035978

Verbeter je arsenaal en pas het aan om je vijanden te verslaan met de wapens Hailstorm en Meteor Mk.2. Hailstorm - Dit wapen gebruikt de viercilinder rotatietechnologie van het wapen Shredder om cryo-v

  • €3,00
  • €11,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €3,00 Merchandise Buy it now!
Lowlens NL €5,99 Merchandise Buy it now!
Ubisoft Benelux NL €5,99 Merchandise Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €7,27 Merchandise Buy it now!
CoolShop.nl NL €7,75 Merchandise Buy it now!
Bol.com NL €7,79 Merchandise Buy it now!
Bol.com (BE) BE €7,79 Merchandise Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Verbeter je arsenaal en pas het aan om je vijanden te verslaan met de wapens Hailstorm en Meteor Mk.2. Hailstorm - Dit wapen gebruikt de viercilinder rotatietechnologie van het wapen Shredder om cryo-verbeterde projectielen los te laten. Vuur hiermee korte, nauwkeurige uitbarstingen af die de vijand met dodelijke precisie bevriezen. Meteor Mk.2 - De Supercharged Mk.2-versie van de Meteor omringt jou met een intens warmteveld, waardoor je verandert in een dodelijke vuurbal en een klappende vuuraanval loslaat op iedereen die jou in de weg loopt. Combineer de koude en warme elementaire effecten van beide wapens om de THERMAL SHOCK-combo op je tegenstanders los te laten! Het Starlink: Battle for Atlas startpakket is vereist om te spelen met Starship-, Pilot- en Weapon-packs. Al het modulaire speelgoed van Starlink werkt alleen met de Starlink: Battle for Atlas™-videogame en het controller-opzetstuk op PlayStation 4, Nintendo Switch™ en Xbox One.
You should also check