Battlefield 5 (V)

0 Reviews
Ean: 5030932122285

Stort je in het grootste conflict in de geschiedenis van de mensheid met Battlefield V en zie de serie terugkeren naar haar 'roots' in een ongekende weergave van de Tweede Wereldoorlog. Speel grootscha

  • €19,98
  • €69,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Fnac FR €19,98 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €24,30 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com NL €24,30 Playstation 4 Buy it now!
Nedgame.nl NL €29,99 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €35,64 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €37,56 Playstation 4 Buy it now!
CoolBlue.nl NL €49,99 Playstation 4 Buy it now!
Fnac Marketplace FR €49,99 Playstation 4 Buy it now!
Otto.nl NL €69,98 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Stort je in het grootste conflict in de geschiedenis van de mensheid met Battlefield V en zie de serie terugkeren naar haar 'roots' in een ongekende weergave van de Tweede Wereldoorlog. Speel grootschalige multiplayer met je squad in modes als het enorme Grand Operations en het cooperatieve Combined Arms, of wees getuige van menselijk drama tijdens een wereldwijde strijd in de singleplayer War Stories. Terwijl je vecht op epische, onverwachte locaties over de hele wereld geniet je van de meest uitgebreide en realistische Battlefield ooit. Kenmerken: - De Tweede Wereldoorlog zoals je die nog nooit hebt gezien: Verplaats de strijd naar onverwachte maar cruciale momenten van de oorlog, terwijl Battlefield terugkeert naar waar het allemaal is begonnen. - Multiplayer met 64 spelers in de chaos van totale oorlog: Leid je gezelschap door grootschalige multiplayer met nieuwe ervaringen, zoals de enorme Grand Operations-modus. Speel klassieke modes als Conquest of vorm een squad met vrienden in het cooperatieve Combined Arms. - De meest fysieke Battlefield ooit: Manoeuvreer over het slagveld met een nieuwe move set voor soldaten, versterkingen en mobiele vernietigingswapens. - Speel onvertelde War Stories: Wees getuige van menselijk drama tijdens een wereldwijde strijd in de singleplayer War Stories. Ski Noorse bergen af terwijl je strijdt om controle over aanvoerlijnen voor nucleaire wapens, sluit je aan bij de frontlinie met de Franse koloniale troepen, of werk achter vijandelijke linies in Noord-Afrika met een groep buitenbeentjes die chaos moet zaaien. - Tides of War: Begin aan een reis waar nieuwe contentdrops jou en je gezelschap continu naar talloze belangrijke locaties uit de Tweede Wereldoorlog voeren, alwaar nieuwe slagvelden en uitrustingen op je wachten.
You should also check