Mijn Paardenwereld

0 Reviews
Ean: 5390102520953

Maak je droom waar op de stoeterij bij de oude molen: renoveer je eigen rijschool, voer je paarden en verzorg de schattige veulentjes. Naast leuke ritjes, het werken in de stallen en het zorgen voor de

  • €24,99
  • €39,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €24,99 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €24,99 Buy it now!
Otto.nl NL €34,99 Buy it now!
Nedgame.nl NL €34,99 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Maak je droom waar op de stoeterij bij de oude molen: renoveer je eigen rijschool, voer je paarden en verzorg de schattige veulentjes. Naast leuke ritjes, het werken in de stallen en het zorgen voor de paarden heb je genoeg andere leuke dingen om te doen! Kenmerken, - Groot terrein met stallen, rijbak, gastenhuis, behandelcentrum, weide en uitdagende routes om te rijden. - Fok schattige veulentjes (meer dan 100 mogelijke combinaties), train ze aan de longe en verkoop ze dan aan paardenliefhebbers. - Verwen je paarden met roskammen, massages, douches en door hun hoeven schoon te maken. - Demonstreer je rijvaardigheid op uitdagende ritten door het landschap. - Galoppeer op volle snelheid en voer fabelachtige sprongen uit op 9 parcoursen en daarbuiten. - Spannende paardenraces door een adembenemend landschap. - Uitgebreid bedrijfsonderdeel met als doel de beste stoeterij ter wereld te hebben.
You should also check
Mijn Paardenwereld
Mijn Paardenwereld
Toukiden 2
Toukiden 2
Dynasty Warriors 7
Dynasty Warriors 7
Far Cry 2
Far Cry 2
Earthlock
Earthlock