Cars 3 Driven to Win

0 Reviews
Ean: 5051888229330

Dames en heren, start je motoren! Pixar brengt in 2017 de inmiddels derde film uit in de populaire Cars filmtrilogie uit. Fans zullen blij te horen zijn dat Avalanche Software (beter bekend van de uitm

  • €27,38
  • €59,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Market Place Electronics IT €27,38 Xbox One Buy it now!
Bol.com NL €27,99 Xbox One Buy it now!
Bol.com (BE) BE €27,99 Xbox One Buy it now!
Nedgame.nl NL €29,99 Xbox One Buy it now!
vivolanda NL €38,95 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Dames en heren, start je motoren! Pixar brengt in 2017 de inmiddels derde film uit in de populaire Cars filmtrilogie uit. Fans zullen blij te horen zijn dat Avalanche Software (beter bekend van de uitmuntende Disney Infinity games) achter de ontwikkeling staat van deze kindvriendelijke racegame. Samen met Lightning McQueen en Cruz Ramirez maak je je klaar om de rivaliserende racer Jackson Storm te verslaan. Strijd met de beste racers over de hele wereld voor de titel, neem deel in competitieve races en doe ervaring op. Als racer kies je één van de twintig aanpasbare personages en test je je vermogen op de twintig iconische locaties uit de films zoals Radiator Springs en de Florida International Speedway.
You should also check
Just Cause 4
Just Cause 4
Infernal
Infernal