FIGMA - Phoenix Wright Ace Attorney

0 Reviews
Ean: 4560308575953

De Ace-Attorney maakt deel uit van de figma-serie! Van de populaire 'Phoenix Wright ™ Ace Attorney' komt de avontuursserie serie van een figma van het hoofdkarakter van de serie - Phoenix Wright! - Met

  • €78,00
  • €360,55
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €78,00 Merchandise Buy it now!
Amazon.co.uk GB £95.20 Merchandise Buy it now!
Amazon.de DE €107,50 Merchandise Buy it now!
Amazon.com US $109.37 Merchandise Buy it now!
Amazon.fr FR €110,76 Merchandise Buy it now!
Fnac Marketplace FR €360,55 Merchandise Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De Ace-Attorney maakt deel uit van de figma-serie! Van de populaire 'Phoenix Wright ™ Ace Attorney' komt de avontuursserie serie van een figma van het hoofdkarakter van de serie - Phoenix Wright! - Met behulp van de soepele, toch posable joints van figma kunt u verschillende scènes uitvoeren. - Een flexibele kunststof wordt gebruikt voor belangrijke gebieden, waardoor de proporties kunnen worden behouden zonder dat de posibiliteit in gevaar komt. - Een grote selectie handdelen zijn inbegrepen om poses uit het spel te maken, zoals de 'Objection!' pose. - Hij komt met een standaard uitdrukking, een schreeuwende uitdrukking en een geschokte uitdrukking voor die plotselinge realisaties! - Optionele onderdelen bevatten bewijsstukken, een mok en een rechtszaaltafel. - Spraakbellen voor zijn beroemde lijnen - "Objection!", "Hold it!" En "Take that!" Zijn ook allemaal inbegrepen om met hem te laten zien. - Er is een figma stand aanwezig, waardoor verschillende posities mogelijk zijn.
You should also check