Resident Evil The Mercenaries

0 Reviews
Ean: 0045496520908

Resident Evil: The Mercenaries 3D voor Nintendo 3DS bevat vernieuwde versies van de levels uit Resident Evil 4 en Resident Evil 5 en levert de intense Mercenaries-ervaring voor het eerst op een draagba

  • €16,95
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
CoolShop.nl NL €16,95 Nintendo 3DS Buy it now!
Nedgame.nl NL €19,98 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com NL €22,14 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €22,14 Nintendo 3DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Resident Evil: The Mercenaries 3D voor Nintendo 3DS bevat vernieuwde versies van de levels uit Resident Evil 4 en Resident Evil 5 en levert de intense Mercenaries-ervaring voor het eerst op een draagbaar spelsysteem. Spelers nemen het tegen elkaar op in een race tegen de klok om zoveel mogelijk vijanden te verslaan, voor de teller op nul komt te staan. Resident Evil: The Mercenaries 3D bevat diverse spelvarianten die niet alleen geschikt zijn voor een enkele speler maar online ook door twee samenwerkende spelers kunnen worden gespeeld. Spelers kunnen daarbij handig gebruik maken van de geheel nieuwe Skill Slot-functie. Deze functie laat spelers drie Skill Slots vullen met hun keuze uit dertig verschillende vaardigheden, zoals wapenversterkers, herlaadversnellers of vechtacties. Zo kan de speler een personage afstemmen op zijn eigen speelstijl.
You should also check
NHL 14
NHL 14
Nitro Bike
Nitro Bike
Steep
Steep