World of Nintendo Figure - Mario (23cm)

0 Reviews
Ean: 0039897798226

Deze in het oog springende Mario-figure heeft een indrukwekkende grootte van 23cm, wat ervoor zorgt dat er veel aandacht naar detail uitgaat. Officieel gelicentieerd door Nintendo en erg verzamelbaar.

  • €32,00
  • €37,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €32,00 Merchandise Buy it now!
Bol.com (BE) BE €37,00 Merchandise Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Deze in het oog springende Mario-figure heeft een indrukwekkende grootte van 23cm, wat ervoor zorgt dat er veel aandacht naar detail uitgaat. Officieel gelicentieerd door Nintendo en erg verzamelbaar. Op 5 punten te bewegen! Mario is de ster in games sinds 1981 en is na 30 jaar nog steeds even fris en stoer als altijd. Hij is verschenen in meer dan 200 titels en is de bestverkochte videogame-ster aller tijden, meer dan 210 miljoen verkochte exemplaren boekend tot op de dag van vandaag. Zijn populariteit heeft zich verspreid via verschillende cross-overprojecten waaronder tv-series, stripboeken en zelfs films, die ervoor hebben gezorgd dat Mario een cultureel icoon is geworden.
You should also check