Final Fantasy Type 0 HD Limited Edition

0 Reviews
Ean: 5021290000391

Final Fantasy Type 0 HD biedt een fascinerende wereld, gedenkwaardige personages en de productiewaarde waarom de serie bekendstaat, samen met hoogwaardige gameplay en een verhaalvertelling die recht do

  • €12,00
  • €74,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €12,00 Xbox One Buy it now!
Bol.com (BE) BE €15,95 Xbox One Buy it now!
Bol.com NL €25,00 Xbox One Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €45,00 Xbox One Buy it now!
Amazon España Informática ES €74,98 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Final Fantasy Type 0 HD biedt een fascinerende wereld, gedenkwaardige personages en de productiewaarde waarom de serie bekendstaat, samen met hoogwaardige gameplay en een verhaalvertelling die recht doet aan de naam Final Fantasy. Final Fantasy Type 0 HD voert je naar de dynamische en betoverende wereld van Orience, waarin een turbulente oorlog tussen naties het land dreigt te verscheuren. Stort je in de strijd als Class Zero, een groep studenten aan een militaire elite-academie, terwijl het land wordt aangevallen door een agressief naburig rijk. In de meedogenloze en aangrijpende strijd die volgt, moet je talloze sterke magische spreuken en gevechtsmogelijkheden gebruiken met een nieuw en spannend vechtsysteem, om het rijk te verslaan en de geheimen achter de oorlog te onthullen.
You should also check
WRC 5
WRC 5
Thief
Thief
Far Cry 5
Far Cry 5
Shinobi
Shinobi