FIGMA - Link: A Link Between Worlds (The Legend of Zelda)

0 Reviews
Ean: 4580416901024

Een figma van Link duikt op uit de populaire game 'The Legend of Zelda: A Link Between Worlds'! Dit figuur van Good Smile Company geweldige 'figma'-serie is circa 11cm groot en komt met accessoires en

  • $32.23
  • $72.00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.com US $32.23 Merchandise Buy it now!
Amazon.co.uk GB £32.92 Merchandise Buy it now!
Amazon.de DE €34,55 Merchandise Buy it now!
Amazon.fr FR €35,28 Merchandise Buy it now!
Fnac Marketplace FR €51,05 Merchandise Buy it now!
Nedgame.nl NL €59,99 Merchandise Buy it now!
Bol.com NL €72,00 Merchandise Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Een figma van Link duikt op uit de populaire game 'The Legend of Zelda: A Link Between Worlds'! Dit figuur van Good Smile Company geweldige 'figma'-serie is circa 11cm groot en komt met accessoires en standaard. Met behulp van de soepele doch poseerbare gewrichten van figma kan je een veelheid aan scenarios uitbeelden. Hij bevat zowel een zelfverzekerd, lachende uitdrukking als een serieuzere, indringende expressie. Zijn Master Sword en Hylian Shield zijn als optionele onderdelen inbegrepen. Een afdruk met daarop de illustratie van Link samengevoegd met de muur is ook bijgevoegd. Een afgewerkte figma standaard is ook inbegrepen, waardoor verschillende posities kunnen worden aangenomen.
You should also check