WRC 5

0 Reviews
Ean: 3499550341195

DE standaard voor rallygames keert terug naar de top van het realismeklassement met gloednieuwe fysica en een rendering-engine. Zand, asfalt, modder, sneeuw, ijs… voor de allereerste keer hebben wegopp

  • $7.32
  • €69,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
instant-gaming.com INT $7.32 PC Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €14,79 Xbox One Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €19,00 Xbox One Buy it now!
Nedgame.nl NL €19,98 Xbox One Buy it now!
Bol.com NL €27,00 Xbox One Buy it now!
HumbleBundle INT $39.99 PC Buy it now!
Fnac Marketplace FR €69,90 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
DE standaard voor rallygames keert terug naar de top van het realismeklassement met gloednieuwe fysica en een rendering-engine. Zand, asfalt, modder, sneeuw, ijs… voor de allereerste keer hebben wegoppervlakken echt invloed op het gedrag van een wagen. Daarnaast moet je ook leren hoe je jouw wagen afstelt om te reageren op de verschillende weersomstandigheden en dynamische verlichting. Als je 's nachts op modder en in de regen wilt winnen, zul je alles moeten geven! Ervaar een nog meeslepender 2015-seizoen met alle WRC, WRC2, WRC3 en Junior WRC coureurs, wagens en speciale etappes. Rijd over de besneeuwde wegen van Zweden en de rotsachtige straten van Mexico, en neem het op tegen de rallylegendes in 65 unieke speciale etappes in de compleet gereviseerde carrièremodus. Agressief, oplettend, fel… Ontketen je innerlijke coureur!
You should also check
WRC 5
WRC 5
Chaos.Child
Chaos.Child