Metro 2033 + Darksiders (Double Pack) (Classics)

0 Reviews
Ean: 4005209160575

Metro 2033: In 'Metro 2033 The Last Refuge' is er bijna niks meer over van de wereld. De mensheid is bijna uitgestorven. Door de hoge radiatie in de steden werd het onmogelijk om hier nog te leven. Bui

  • €12,00
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €12,00 Xbox 360 Buy it now!
Bol.com NL €18,00 Xbox 360 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €22,99 Xbox 360 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Metro 2033: In 'Metro 2033 The Last Refuge' is er bijna niks meer over van de wereld. De mensheid is bijna uitgestorven. Door de hoge radiatie in de steden werd het onmogelijk om hier nog te leven. Buiten de steden zou het volgens geruchten gaan om eindeloze woestijnen en wilde gemuteerde bossen. De overlevende herinneren zich nog de grootheid van de mensheid in het verleden. Echter blijven dit slechts herinneringen. Verhalen worden legendes. De overlevende wonen in metro stations. Bijna alle mensen waren op 'deze' dag in de metro en dit feit heeft ze geholpen om te overleven. Deze hermetisch afgesloten plek beschermt ze van de straling en monsterlijke wezens van het oppervlak. Darksiders: Jij bent War, een van de Four Horsemen, en wat je zoekt is wraak. Ergens ver in de toekomst daalt een metorietenregen neer op de aarde. Steden worden verwoest door de vernietigende brokstukken die uit de ruimte vallen. De brokstukken blijken echter demonen die de laatste overlevenden uit de weg ruimen om de mensheid uit te roeien. In een wereld vol kwaad en verderf ontdek je dat de Apocalyps ten onrechte is voltrokken. War, de hoofdrolspeler in Darksiders, is kwaad! Je zint op wraak en gaat op zoek naar de verrader. Dat levert veel vijanden op, slechts een enkele demonische wezen ziet jou als leider, met het bijbehorende bloedvergieten en vechtwerk.
You should also check
Hori 3DS Wheel
Hori 3DS Wheel
Devilish
Devilish
MXGP 2
MXGP 2
WRC 5
WRC 5