Rodea the Sky Soldier

0 Reviews
Ean: 5060112431333

1000 jaar geleden stuurde Keizer Geardo van het Naga Emperium een leger aan machine soldaten om het Sky Kingdom van Garuda te belegeren. Dankzij de inzet van Princess Cecilia en Rodea, een machine sold

  • €12,00
  • €39,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €12,00 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com NL €18,00 Nintendo 3DS Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €25,90 Nintendo 3DS Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €28,74 Nintendo 3DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
1000 jaar geleden stuurde Keizer Geardo van het Naga Emperium een leger aan machine soldaten om het Sky Kingdom van Garuda te belegeren. Dankzij de inzet van Princess Cecilia en Rodea, een machine soldaat die belooft heeft Garuda te beschermen, word de invasie afgeweerd. In de huidige tijd ontdekt een ijverige uitvinder, Ion, een achtergelaten robot te midden van een bloedhete woestijn. Na het uitvoeren van alle reparaties komt de robot weer tot leven, dit blijkt niemand minder dan Rodea zelf te zijn! Rodea leert dat het Naga Emperium niet meer bestaat en dat Garuda al 1000 jaar vrede kent. Deze vrede zal echter niet lang meer duren, want het Naga Emperium lijkt wedergekeert. Rodea herinnert zich zijn belofte van 1000 jaar geleden en gaat wederom de strijd aan tegen de macht van het Naga Emperium.
You should also check
Monaco
Monaco