Breath Of Fire Dragon Quarter

0 Reviews
Ean: 0013388260157,5055060921005

Hardcore RPG-spelers kennen ongetwijfeld Capcoms zeer geliefde franchise Breath of Fire. Het nieuwste deel tilt de serie naar duizelingwekkende hoogten. BoF: Dragon Quarter bevat prachtige cel-shaded g

  • €12,00
  • €36,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €12,00 Playstation 2 Buy it now!
Nedgame.nl NL €14,99 Playstation 2 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €23,99 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com NL €31,00 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €36,00 Playstation 2 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Hardcore RPG-spelers kennen ongetwijfeld Capcoms zeer geliefde franchise Breath of Fire. Het nieuwste deel tilt de serie naar duizelingwekkende hoogten. BoF: Dragon Quarter bevat prachtige cel-shaded graphics en talloze toevoegingen aan en verbeteringen van de beproefde BoF-formule. Net als de Final Fantasy-games hebben ook de verschillende BoF-games niets met elkaar te maken. Dat is wel zo handig als je pas kennismaakt met de serie. Ditmaal is de visueel stijlvolle actie gecentreerd rond Ryu, een blauwharige knul met de vaardigheid om de kracht van zijn innerlijke draak te beteugelen. Ryu is een bewaker van Deep Earth, een ondergrondse wereld die werd gebouwd door de bewoners van de planeet nadat een ecologische ramp hen dwong onder de oppervlakte te leven. Nadat de innerlijke draak van Ryu een vreselijke macht tot leven heeft gewekt, is hij vastbesloten de geheimen van het leven bovengronds te ontdekken. Hij vertrekt daarom met twee metgezellen Nina en Lin.
You should also check
Darksiders 2
Darksiders 2