Assassin's Creed Syndicate (The Rooks Edition)

0 Reviews
Ean: 3307215894361

The Rooks Edition bevat: Fysieke content, - Assassin's Creed® Syndicate game. - Exclusieve Collector's Box. - Dubbelzijdige kaart van Londen. - Een artbook met concept art waarop de game geïnspireerd i

  • €29,99
  • €87,78
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €29,99 Xbox One Buy it now!
Bol.com NL €38,00 Xbox One Buy it now!
Amazon.fr FR €61,83 Xbox One Buy it now!
Ubisoft Benelux NL €79,98 Xbox One Buy it now!
Amazon Electronics IT €80,86 Xbox One Buy it now!
Amazon España Informática ES €81,70 Xbox One Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €87,78 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
The Rooks Edition bevat: Fysieke content, - Assassin's Creed® Syndicate game. - Exclusieve Collector's Box. - Dubbelzijdige kaart van Londen. - Een artbook met concept art waarop de game geïnspireerd is. - De officiële soundtrack. Digitale content, - 2 extra singleplayer-missies voor 60 minuten extra gameplay: * The Darwin and Dickens Conspiracy: Speel twee spannende missies die je midden in de heiligdommen van de meest invloedrijke mannen uit Londen brengen. Verdedig de ontdekkingen van Charles Darwin tegen diegenen die hem willen vermoorden. Help een vriend van Charles Dickens met een geheim wat hem het leven kan kosten. * Runaway Train: Wanneer een op hol geslagen trein op topsnelheid door Londen dendert is het aan jou om dit op te lossen voordat de tijd stopt… of het spoor. Londen, 1868. De Industriële Revolutie ontketent een geweldig tijdperk vol uitvindingen, en dit zorgt voor grote veranderingen van miljoenen levens. Veranderingen die zonder technologie ondenkbaar zouden zijn. Mogelijkheden die in deze tijd onstaan zorgen ervoor dat veel mensen in Londen gaan wonen om deel uit te maken van deze nieuwe wereld. Een wereld die niet langer gecontroleerd wordt door een koning, keizers, politici of religie, maar door een nieuwe gemeenschappelijke deler: geld. In Assassin's Creed® Syndicate maak je kennis met Assassin Jacob Frye. Met behulp van zijn tweelingzus Evie verandert hij het lot van miljoenen mensen. Ze staan op als leiders van de onderwereld om te vechten tegen de wurggreep van het corrupte Londen. Maak je klaar voor een diepgeworteld avontuur vol actie, intriges en keiharde gevechten.
You should also check
ReCore
ReCore
Chaos.Child
Chaos.Child
NBA 2K14
NBA 2K14
Just Dance 3
Just Dance 3