Resident Evil Revelations 2

0 Reviews
Ean: 5055060930564

Een gewaarschuwd mens telt voor twee…evil is watching…, In 1996 verscheen het eerste deel van Resident Evil, een game die niet alleen het horrorgenre maar de hele game industrie op zijn kop zette. Nu,

  • €14,25
  • €59,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €14,25 Xbox One Buy it now!
Shop4 (NL) NL €16,48 Xbox One Buy it now!
Lowlens NL €18,50 Xbox One Buy it now!
Amazon.com US $20.87 Xbox One Buy it now!
Nedgame.nl NL €24,99 Xbox One Buy it now!
Amazon Electronics IT €26,53 Xbox One Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €26,72 Xbox One Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €26,72 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Een gewaarschuwd mens telt voor twee…evil is watching…, In 1996 verscheen het eerste deel van Resident Evil, een game die niet alleen het horrorgenre maar de hele game industrie op zijn kop zette. Nu, negentien jaar later en wereldwijd meer dan 35 miljoen verkochte games verder, is het tijd om terug te keren naar de bron. Op 13 maart 2015 brengt Capcom Resident Evil: Revelations 2 uit op PlayStation 4, Xbox One, Playstation 3, Xbox 360 en PC. Het verhaal: Op 13 maart 2015 kunnen survival horror-fans zich opmaken voor de release van Resident Evil Revelations 2. Een spiksplinternieuwe game met sterke banden naar het origineel. De hoofdrol is weggelegd voor de favoriet van vele fans: Claire Redfield. Een van de overlevenden van het zombie incident in Raccoon City. Dit keer raakt ze in de problemen op een afgelegen eiland waar de besmette monsters in de meerderheid zijn. Gelukkig krijgt ze hulp van Moira Burton, dochter van Barry Burton, de held uit de eerste Resident Evil-game. 'Revelations 2' is niet alleen een nieuw hoofdstuk binnen de bekende survival horror franchise maar ook een nieuwe insteek op de klassieke gameplay en tegenstanders. Het zijn dit keer niet de hersenloze zombies die achter Claire en Moira zitten. Het gaat in Revelations om 'afflicted', monsters die sneller bewegen dan ondoden en ook nog wapens kunnen gebruiken. Dit alles geeft een nieuwe dimensie aan survival horror en de speler moet alles op alles zetten om dit te overleven. Gamers kunnen met anderen in co-op spelen of tussen karakters wisselen om de vijanden te lijf te gaan of puzzels op te lossen.
You should also check
MXGP
MXGP
Wii Music
Wii Music
Syberia 3
Syberia 3