BlazBlue Continuum Shift II

0 Reviews
Ean: 4510772105743,0893610001488

De veelgeprezen 2D-vechtspelserie BlazBlue, die bekendstaat om zijn gedetailleerde beelden en verbluffende spelanimaties, knokt zich naar de derde dimensie in Arc System Works' BlazBlue Continuum Shift

  • €9,99
  • €39,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €9,99 Sony PSP Buy it now!
Nedgame.nl NL €12,00 Sony PSP Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €15,99 Sony PSP Buy it now!
Bol.com NL €18,00 Sony PSP Buy it now!
Bol.com (BE) BE €23,00 Sony PSP Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De veelgeprezen 2D-vechtspelserie BlazBlue, die bekendstaat om zijn gedetailleerde beelden en verbluffende spelanimaties, knokt zich naar de derde dimensie in Arc System Works' BlazBlue Continuum Shift II. Deze titel bevat enorm veel speelbare personages, waaronder terugkerendere favorieten als Ragna the Bloodedge, Jin Kisaragi en Rachel Alucard, maar ook nieuwe vechters als Platinum the Trinity en Valkenhayn R. Hellsing, om er maar een paar te noemen. Ieder personage heeft zijn eigen vechtstijl en kan zijn eigen speciale 'drive'-vaardigheden ontketenen, zoals Jins talent voor het bevriezen van mensen en Ragna's vaardigheid om levensenergie te stelen van zijn tegenstanders. Elk speelbaar personage heeft ook zijn eigen achtergrondverhaal, met verschillende eindes om te ontdekken.
You should also check