Split / Second Velocity (essentials)

0 Reviews
Ean: 8717418315030

Split/Second: Velocity is een racegame waarin je andere spelers behoorlijk kan dwarsbomen. Races vinden plaats op de sets van een enorm reality-tv programma waarin het draait om explosies en de tegenst

  • €8,19
  • €14,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Market Place Electronics IT €8,19 Sony PSP Buy it now!
CoolShop.nl NL €11,95 Sony PSP Buy it now!
Nedgame.nl NL €12,00 Sony PSP Buy it now!
Bol.com NL €14,41 Sony PSP Buy it now!
Bol.com (BE) BE €14,54 Sony PSP Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Split/Second: Velocity is een racegame waarin je andere spelers behoorlijk kan dwarsbomen. Races vinden plaats op de sets van een enorm reality-tv programma waarin het draait om explosies en de tegenstanders op hoge snelheden uit te schakelen. Door riskant te rijden kunnen er explosieve krachten geactiveerd worden die de race totaal veranderen. Je moet dan ook strategie en timing gebruiken om je tegenstanders van de baan te krijgen of nieuwe routes te maken. Op hoge snelheid race je zo riskant mogelijk door de sets, om zo een Powerplay-meter te vullen. Met deze Powerplays zet je het spektakel om je heen in gang, waarmee je tegelijkertijd tegenstanders dwarsboomt en nieuwe, snellere routes creëert. Hoe voller de meter des te destructiever de kracht als hij eenmaal is losgelaten.
You should also check
Quantum Redshift
Quantum Redshift
ReCore
ReCore
Nintendo Switch - Grey
Nintendo Switch - Grey