PlayStation Move Heroes Heroes On The Move (Move)

0 Reviews
Ean: 0711719155782

Koopt u deze game nieuw? Sony Benelux leverde de PS3 games vaak uit zonder seal. Ze zijn dus helemaal nieuw maar niet sealed. In heroes on the move speel je met 6 legendarische van de playstation beken

  • €2,99
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €2,99 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com NL €8,00 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €13,00 Playstation 3 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Koopt u deze game nieuw? Sony Benelux leverde de PS3 games vaak uit zonder seal. Ze zijn dus helemaal nieuw maar niet sealed. In heroes on the move speel je met 6 legendarische van de playstation bekende helden. Altijd al fan geweest van Ratchet &. Clank, Jak &. Daxter en Sly Cooper &. Bentley? Dan is dit de game voor jou! Dit bizarre avontuur bevat alles wat je van deze characters gewend bent, actie, humor en spanning wisselen elkaar constant af terwijl je je een weg baant door een bizar universum opgebouwd uit de werelden van de Ratchet, Jak en de Sly Cooper games. Ook voor de mensen die niet bekend zijn met deze helden is dit platform avontuur voor jong en oud de uitgelezen kans om deze te leren te kennen!
You should also check
Assassin's Creed: Syndicate
Assassin's Creed: Syndicate
Angry Birds Rio
Angry Birds Rio
Blackguards 2
Blackguards 2