Assassin's Creed (platinum)

0 Reviews
Ean: 3307210450975

Assassin's Creed is de next-gen game van Ubisoft Montreal die het actiegenre opnieuw definieert. Assassin's Creed brengt technologie, gameontwerp, thema en emotie samen in een wereld waar jij als kwets

  • €2,99
  • €37,10
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €2,99 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €13,00 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com NL €17,50 Playstation 3 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €34,70 Playstation 3 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €37,10 Playstation 3 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Assassin's Creed is de next-gen game van Ubisoft Montreal die het actiegenre opnieuw definieert. Assassin's Creed brengt technologie, gameontwerp, thema en emotie samen in een wereld waar jij als kwetsbaar en toch machtig instrument van verandering overal chaos veroorzaakt. Het speelt zich af in 1191. De derde kruistocht verscheurt het Heilige Land. Jij, Altair, wilt een einde maken aan de vijandelijkheden door beide partijen te onderdrukken. Je bent een Assassin, een krijger met een waas van geheimzinnigheid om zich heen, zeer gevreesd wegens je meedogenloosheid.Door jouw handelingen kan je directe omgeving in een staat van chaos worden gebracht, en in dit beslissende moment in de geschiedenis bepaal jij de loop van de gebeurtenissen.
You should also check
We Sing
We Sing
Haze
Haze
Paparazzi
Paparazzi
Deus Ex
Deus Ex
Madden NFL 18
Madden NFL 18