Gardening Mama: Forest Friends

0 Reviews
Ean: 0045496527419

In Gardening Mama: Forest Friends voor de Nintendo 2DS en 3DS kun je je tuingereedschap bedienen met de Nintendo 3DS-stylus en meer dan 50 verschillende gewassen verbouwen in de tuin van je dromen. Ver

  • €29,99
  • €38,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €29,99 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €35,49 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com NL €38,00 Nintendo 3DS Buy it now!
Blokker.nl NL €38,00 Nintendo 3DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In Gardening Mama: Forest Friends voor de Nintendo 2DS en 3DS kun je je tuingereedschap bedienen met de Nintendo 3DS-stylus en meer dan 50 verschillende gewassen verbouwen in de tuin van je dromen. Verander samen met Mama een leeg stuk land in een weelderige tuin vol verse en gezonde producten. Bepaal je tuinstrategie, voltooi leuke minigames en breng je gewassen naar de zes verschillende winkels van je dierlijke vrienden. Breid je tuin uit met vrijgespeelde beloningen, zoals nieuwe soorten zaden, bloembollen en bomen. Door specifieke gewassen aan je dierlijke vrienden te verkopen kun je hun klanten tevreden houden en hun bedrijven laten floreren. Als een winkel in rang is gestegen, verdien je winkeltickets die je kunt uitgeven aan meer dan honderd voorwerpen om je tuin mee te versieren, zoals hekjes, fonteinen en zelfs huisdieren. Om je vrienden te helpen en ondertussen je droomtuin te verwezenlijken, moet je vooruit plannen en steeds de meest geschikte gewassen kiezen.
You should also check
Hori Slim Pouch
Hori Slim Pouch
  • Publisher Hori
  • Platform