Tearaway Unfolded

0 Reviews
Ean: 0711719801948

Nieuw van de makers van LittleBigPlanet: Tearaway Unfolded. Een betoverend avontuur door een magische wereld van papier, opnieuw ontwikkeld voor PS4. Tearaway Unfolded nodigt je uit op een reis om de k

  • £11.99
  • £54.99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.co.uk GB £11.99 Playstation 4 Buy it now!
Nedgame.nl NL €19,98 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com NL €27,00 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €32,00 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Nieuw van de makers van LittleBigPlanet: Tearaway Unfolded. Een betoverend avontuur door een magische wereld van papier, opnieuw ontwikkeld voor PS4. Tearaway Unfolded nodigt je uit op een reis om de kranige koerier atoi te helpen een belangrijke boodschap af te leveren. Kruip in je tv met de DUALSHOCK 4 draadloze controller en laat de wind door het spel razen om verborgen gebieden bloot te leggen, vijanden versteld te doen staan en een papieren vliegtuigje te besturen. Gebruik je nieuwe krachten om voorwerpen op te vangen die uit het televisiescherm worden gegooid en slinger ze terug naar moeilijk bereikbare plekken of naar de vijand. Begeleid atoi door angstaanjagende plaatsen door de lichtbalk op het scherm te laten schijnen.
You should also check
Up Video Game
Up Video Game