Super Mario Ball

0 Reviews
Ean: 0045496734381

Kom dat zien, kom dat zien! Kijk naar Mario in zijn meest unieke gedaante ooit, namelijk die van flipperkastbal! In Super Mario Ball eindigt een bezoekje aan de kermis in een ramp: prinses Peach verand

  • €19,98
  • €732,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €19,98 GameBoy Advance Buy it now!
Bol.com NL €24,99 GameBoy Advance Buy it now!
Bol.com (BE) BE €24,99 GameBoy Advance Buy it now!
Amazon.fr FR €74,90 GameBoy Advance Buy it now!
Amazon.com US $74.99 GameBoy Advance Buy it now!
Fnac Marketplace FR €732,00 GameBoy Advance Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Kom dat zien, kom dat zien! Kijk naar Mario in zijn meest unieke gedaante ooit, namelijk die van flipperkastbal! In Super Mario Ball eindigt een bezoekje aan de kermis in een ramp: prinses Peach verandert in een bal en wordt vervolgens ontvoerd door Bowser. Reden te meer voor onze (on)stuitbare loodgieter om in een kanon te klimmen en haar achterna te schieten. Kets en kaats door allerlei unieke levels met geniepig ontworpen flipperkasten en versla vijanden om munten en sterren te verzamelen. Als je voldoende sterren bij elkaar sprokkelt gaan de deuren naar nieuwe gebieden voor je open - maar je kunt alleen verder als je eerst de bazen verslaat. Dus waar wacht je nog op? Oprollen, die schurken!
You should also check
Ninja Bread Man
Ninja Bread Man
Ghost Squad
Ghost Squad
Wild Guns Reloaded
Wild Guns Reloaded