Princess Isabella A Witch's Curse

0 Reviews
Ean: 5016488121408

Prinses Isabella is verloofd met de man van haar dromen, Prins Adam. Als ze thuiskomt van een verre reis, komt ze tot de ontdekking dat een mysterieuze heks een kwade vloek op haar kasteel heeft geplaa

  • €4,99
  • €28,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €4,99 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com NL €10,00 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €15,00 Nintendo DS Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €22,99 Nintendo DS Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €25,56 Nintendo DS Buy it now!
Amazon.fr FR €28,99 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Prinses Isabella is verloofd met de man van haar dromen, Prins Adam. Als ze thuiskomt van een verre reis, komt ze tot de ontdekking dat een mysterieuze heks een kwade vloek op haar kasteel heeft geplaatst. Door de vloek huist het kwaad in elke kamer en zijn alle bewoners in spiegels veranderd. Volg je feeënvriendin terwijl je de puzzels oplost en je vrienden en familie bevrijdt, in Princess Isabella: A Witch's Curse, een prachtig zoek-en-vind avontuur. Speur het scherm af op zoek naar verborgen objecten en ontrafel het mysterie van Princess Isabella: A Witch's Curse. Met meer dan 20 puzzels in 135 omgevingen weet Princess Isabella: A Witch's Curse je heel wat uurtjes zoet te houden. Daarnaast zijn er 15 mini-games aanwezig om voor de nodige afwisseling te zorgen. Red het kasteel van de boze heks in Princess Isabella: A Witch's Curse!
You should also check
Lego Bionicle
Lego Bionicle
Dead Rising 4
Dead Rising 4
New Legends
New Legends