Ratchet & Clank A Crack in Time

0 Reviews
Ean: 0711719138853

In dit gloednieuwe avontuur reist Ratchet samen met zijn robotvriend Clank door de tijd om de toekomst veilig te stellen. Tijdens het avontuur zullen beide helden de geheimen van hun afkomst en lotsbes

  • €14,99
  • €69,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €14,99 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com NL €17,64 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €17,64 Playstation 3 Buy it now!
Amazon.fr FR €24,99 Playstation 3 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €29,71 Playstation 3 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In dit gloednieuwe avontuur reist Ratchet samen met zijn robotvriend Clank door de tijd om de toekomst veilig te stellen. Tijdens het avontuur zullen beide helden de geheimen van hun afkomst en lotsbestemming ontrafelen en de vraag stellen of ze nog een toekomst hebben als duo of beter ieder hun eigen weg gaan. Meer nog dan in de vorige games is deze nieuwe Ratchet & Clank opgevat als een interactieve tekenflm. De gameplay bevat tal van nieuwe toevoegingen, zoals het manipuleren van tijd. Het spel wordt verder aangevuld met spectaculaire ruimtegevechten tegen zowel nieuwe vijandenalsoudebekenden. Door de combinatie van al deze elementen is A Crack In Time de meest indrukwekkende editie in de populaire platformserie.
You should also check
Crush
Crush