Spectrobes

0 Reviews
Ean: 0712725002763,0045496464165

Een bende boosaardige ruimtewezens, de Krawl, bedreigen het heelal en er is maar één mogelijkheid om ze tegen te houden, namelijk het weer tot leven brengen van de natuurlijke vijanden van de Krawl: kr

  • €9,94
  • €28,75
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €9,94 Nintendo DS Buy it now!
Nedgame.nl NL €9,99 Nintendo DS Buy it now!
Nedgame.nl NL €9,99 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €14,99 Nintendo DS Buy it now!
Amazon.com US $28.75 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Een bende boosaardige ruimtewezens, de Krawl, bedreigen het heelal en er is maar één mogelijkheid om ze tegen te houden, namelijk het weer tot leven brengen van de natuurlijke vijanden van de Krawl: krachtige wezentjes genaamd Spectrobes. Jij bent Rallen, junior officier van de Planetary Patrol en het is jouw taak om Spectrobes-fossielen op te sporen, waarna je ze opgraaft zonder ze te beschadigen en ze vervolgens tot leven wekt. Wanneer dat allemaal gelukt is, moet je je Spectrobe zorgvuldig voeden en trainen, zodat hij in een geoefende krijger verandert die helemaal klaar is om de Krawl een lesje te leren. Het lot van het heelal ligt in jouw handen! Elke Spectrobes-game bevat vier exclusieve codekaarten. Via innovatief gebruik van het Touch Screen kunnen spelers de kaarten gebruiken om speciale wezens en voorwerpen vrij te spelen.
You should also check
Etrian Mystery Dungeon
Etrian Mystery Dungeon
Splatoon
Splatoon
Ghostbusters
Ghostbusters
Hoshigami
Hoshigami