Saint Seiya Brave Soldiers

0 Reviews
Ean: 3391891972628

Seiya en zijn vrienden zijn weer terug in een gloednieuwe Saint Seiya game. Word de moedigste van alle Saint vechters door het op te nemen tegen je krachtigste vijanden. Vecht je een weg door een authe

  • €9,99
  • €59,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €9,99 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com NL €25,82 Playstation 3 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €28,69 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €29,84 Playstation 3 Buy it now!
Amazon.fr FR €37,11 Playstation 3 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Seiya en zijn vrienden zijn weer terug in een gloednieuwe Saint Seiya game. Word de moedigste van alle Saint vechters door het op te nemen tegen je krachtigste vijanden. Vecht je een weg door een authentieke Saint Seiya wereld en herbeleef de Hades, Poseidon en Sanctuary verhaallijnen. - Nieuwe animaties voor al je favoriete personages. - Gebruik je Light Speed Cosmo actie om je vijanden te verslaan. - Ontwaak je zevende zintuig en word de sterkste onder de Saint krijgers. - Beleef alle Seint Seiya gevechten opnieuw via HD graphics en tussenfilmpjes in de Chronicle Modus. - Vecht je een weg doorheen drie verschillende verhaallijnen: Hades, Poseidon en The Sanctuary. - Vecht zoals in de anime in de Galaxian Wars modus. - Neem het op tegen je vrienden in een 5-tegen-5 Battle modus. - Word de beste in de wereld door iedereen te verslaan in de online ranked matches! - Pas je personage aan via het Cosmic Orb Customization System.
You should also check
Cover Girl
Cover Girl