Grand Theft Auto 4 The Complete Edition

0 Reviews
Ean: 5026555405577

Grand Theft Auto, The Complete Edtion bevat GTA 4 + Episodes from Liberty City. Wat is er tegenwoordig nog over van die legendarische 'American Dream'? Niko Bellic is net aan wal gestapt na een lange b

  • €17,95
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €17,95 Playstation 3 Buy it now!
Nedgame.nl NL €19,98 Playstation 3 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €26,96 Playstation 3 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €30,21 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €32,00 Playstation 3 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Grand Theft Auto, The Complete Edtion bevat GTA 4 + Episodes from Liberty City. Wat is er tegenwoordig nog over van die legendarische 'American Dream'? Niko Bellic is net aan wal gestapt na een lange bootreis uit Europa en hoopt in Amerika zijn verleden te begraven. Zijn neef Roman droomt ervan het helemaal te maken in Liberty City, in het land van de onbegrensde mogelijkheden. Ze raken in de schulden en komen in het criminele circuit terecht door toedoen van oplichters, dieven en ander tuig. Langzamerhand komen ze erachter dat ze hun dromen niet kunnen waarmaken in een stad waar alles draait om geld en status. Heb je genoeg geld, dan staan alle deuren voor je open. Zonder een cent beland je in de goot.
You should also check
Dead or Alive 5
Dead or Alive 5