Prisoner Of War

0 Reviews
Ean: 5024866350111

Een doodnormale verkenningsoperatie loopt goed mis als je achter de vijandelijke linies wordt neergeschoten. Nu je gevangen genomen en opgesloten bent in een krijgsgevangenenkamp, kom je erachter dat e

  • €4,99
  • €69,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €4,99 Xbox Buy it now!
Bol.com (BE) BE €15,00 Xbox Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €28,66 Xbox Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €29,76 Xbox Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Een doodnormale verkenningsoperatie loopt goed mis als je achter de vijandelijke linies wordt neergeschoten. Nu je gevangen genomen en opgesloten bent in een krijgsgevangenenkamp, kom je erachter dat er meer achter de oorlog zit dan voorheen werd aangenomen. Via een contact bij de ontsnappingscommissie is je opdracht duidelijk: zoek uit wat er gebeurt, volg de bevelen op om informatie te verzamelen en gebruik je verstand en vaardigheden om je door je missie heen te slaan en te ontsnappen naar je volgende opdracht. Met drie enorme krijgsgevangenenkampen om te verkennen en uit te ontsnappen, talloze missies die stuk voor stuk van vitaal belang zijn voor je uiteindelijke succes en een vijandelijk masterplan om te ondermijnen. En dat alles doordat de oorlog echt ten einde komt!
You should also check
Splatoon 2
Splatoon 2
Dynasty Warriors 7
Dynasty Warriors 7
The Crew 2
The Crew 2