X Squad

0 Reviews
Ean: 5030930024635

De regering had geen keuze. Er waren verontrusternde berichten binnengekomen over ongebruikelijk gedrag bij sommige leden van het personeel op de basis. Nu is alle contact verloren met de strikt geheim

  • €0,99
  • €36,28
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €0,99 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com NL €15,15 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €16,14 Playstation 2 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €19,22 Playstation 2 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €19,96 Playstation 2 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De regering had geen keuze. Er waren verontrusternde berichten binnengekomen over ongebruikelijk gedrag bij sommige leden van het personeel op de basis. Nu is alle contact verloren met de strikt geheime installatie. Natuurlijk had de regering geen andere keuze. Het was een extreme stap om X Squad erop af te sturen. Maar als de basis in verkeerde handen zou vallen, zouden de gevolgen daarvan niet minder extreem zijn. We schrijven 2037. Jij bent lid van een elitemacht tegen terroristen en nu moet je je waar gaan maken. Je moet nu doen waarvoor je bent opgeleid. Je komt het complex binnen als leider van een viermansploeg. Afhankelijk van je missie moet je je ploegleden met zorg kiezen, want de vaardigheden van de kandidaten verschillen van elkaar. Het unieke ""Buddy""-AI systeem zorgt er desondanks voor dat er zowel op je orders als op de omgeving intelligent wordt gereageerd.
You should also check
WRC 5
WRC 5
Thief
Thief
Far Cry 5
Far Cry 5
Shinobi
Shinobi