DJ Hero 2

0 Reviews
Ean: 5030917090073

Dj Hero 2 is het vervolg op de dj-game waarin je met een daarvoor speciaal gemaakte draaitafelcontroller muziek kunt maken. Je voltooit nummers door op het ritme van de muziek een scratchplaat heen en

  • €0,99
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €0,99 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com NL €6,52 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €6,52 Playstation 3 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Dj Hero 2 is het vervolg op de dj-game waarin je met een daarvoor speciaal gemaakte draaitafelcontroller muziek kunt maken. Je voltooit nummers door op het ritme van de muziek een scratchplaat heen en weer te bewegen en gekleurde knoppen in te drukken. De game bevat ruim 70 mash-ups waarin muzieknummers van beroemde artiesten geremixt worden. Zo bevat de game onder andere de muziek van Lady GaGa, Dr. Dre, The Chemical Brothers, Kanye West, Metallica en Rihanna. Deze nummers worden gemixt door te scratchen, cross-faden en samplen. In DJ Hero 2 kun je in je eentje naam maken als dj in de Empire Mode, waarin je jezelf van onbekende dj opwerkt tot muziekmagnaat. Daarnaast zijn er ook diverse multiplayermodi. Zo kunnen twee dj's tegen elkaar strijden in Battle Mixes en kan een zanger zich bij de dj's aansluiten in Party Play.
You should also check
Work Time Fun
Work Time Fun
Cave Story+
Cave Story+
  • Platform