Actionloop

0 Reviews
Ean: 0045496463274

Net als vele legendarische spellen, is Actionloop erg makkelijk om te leren maar erg moeilijk om onder de knie te krijgen. Het spel wordt volledig bestuurd via de stylus en het Touch Screen, zodat je e

  • €9,99
  • €39,79
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €9,99 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com NL €34,90 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €37,90 Nintendo DS Buy it now!
Amazon.fr FR €39,79 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Net als vele legendarische spellen, is Actionloop erg makkelijk om te leren maar erg moeilijk om onder de knie te krijgen. Het spel wordt volledig bestuurd via de stylus en het Touch Screen, zodat je eigenlijk maar één hand nodig hebt. Alle actie vindt plaats op een naar binnen gerichte spiraal, waarlangs een ketting van veelkleurige edelstenen langzaam naar een gat in het midden rolt. De bedoeling is om te voorkomen dat de ketting het gat bereikt door de edelstenen zo snel mogelijk uit de ketting te verwijderen. Je doet dat door met de stylus andere edelstenen vanaf een lanceerplatform in het midden van het scherm richting de ketting te lanceren. Als er drie of meer edelstenen van dezelfde kleur naast elkaar komen te liggen, verdwijnen ze.
You should also check
Actionloop
Actionloop
Devilish
Devilish
Gunpey
Gunpey
The Seed
The Seed