Ghost Squad

0 Reviews
Ean: 5060138434370

De Ghost Squad is een Special Forces eenheid die in het geheim in de Verenigde Staten is opgericht om het op te nemen tegen terrorisme en speciale missie uit te voeren zonder een spoor achter te laten.

  • €2,99
  • €25,11
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €2,99 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com (BE) BE €23,00 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com NL €24,90 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €25,11 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €25,11 Nintendo Wii Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De Ghost Squad is een Special Forces eenheid die in het geheim in de Verenigde Staten is opgericht om het op te nemen tegen terrorisme en speciale missie uit te voeren zonder een spoor achter te laten. In Ghost Squad speel jij een elitelid van deze eenheid en moet je gevaarlijke missies uitvoeren zoals het elimineren van terroristische groepen, gijzelaars bevrijden, bommen onschadelijk maken en zelfs de Amerikaanse president redden wanneer terroristen Air Force One kapen. Dit doe je door gebruik te maken van de Wii afstandsbediening. Deze verandert in verschillende wapens, waaronder een high powered rifle, sub machine en shot gun, maar geeft ook de mogelijk tot handgevechten.
You should also check
Ghost Squad
Ghost Squad
Wild Guns Reloaded
Wild Guns Reloaded