Grand Theft Auto 5 (GTA V)

0 Reviews
Ean: 5026555417044

De veelgeprezen en records brekende open wereld van Grand Theft Auto V komt naar next-gen. Grand Theft Auto V maakt volledig gebruik van de kracht van next gen-spelcomputers door verbeteringen te leve

  • €26,99
  • €34,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €26,99 Playstation 4 Buy it now!
CoolBlue.nl NL €29,99 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €34,04 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €34,99 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De veelgeprezen en records brekende open wereld van Grand Theft Auto V komt naar next-gen.

Grand Theft Auto V maakt volledig gebruik van de kracht van next gen-spelcomputers door verbeteringen te leveren zoals verhoogde resolutie en grafische details, hogere verkeersdichtheid, weidsere uitzichten, verbeterde AI, de toevoeging van nieuwe wilde dieren en geavanceerde weer- en schade-effecten voor een ultieme open wereld-ervaring.

Los Santos: een uitgestrekte, zonovergoten metropool vol zelfhulpgoeroes, sterretjes en vergane beroemdheden. Ooit wekte deze plek de jaloezie op van de gehele westerse wereld, maar nu worstelt de stad om het hoofd boven water te houden in een tijdperk van economische onzekerheid en goedkope reality-tv. Te midden van deze onrust riskeren drie zeer verschillende criminelen alles in een reeks van gedurfde en gevaarlijke heists, die hen een leven zonder geldzorgen moeten bezorgen.

In de grootste, meest dynamische en meest diverse open wereld ooit gemaakt - en nu nog gedetailleerder - combineert Grand Theft Auto V verhalen en gameplay op een nieuwe manier doordat spelers continu in en uit de levens van de drie hoofdpersonages stappen en zo alle kanten van het verhaal in de game spelen.
You should also check
Glacier 3
Glacier 3
Eledees
Eledees