The Elder Scrolls Online Summerset

0 Reviews
Ean: 5055856419853

Dit nieuwe avontuur in de ESO saga stuurt avonturiers en vrienden naar het Summerset eiland. Ontdek het thuis van de High Elves voor het eerst sinds The Elder Scrolls: Arena uit 1994. Ontdek het eilan

  • €7,99
  • €39,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Zavvi NL NL €7,99 Xbox One Buy it now!
Shop4 (NL) NL €17,98 Xbox One Buy it now!
Nedgame.nl NL €19,98 Xbox One Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €23,00 Xbox One Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €23,00 Xbox One Buy it now!
Lowlens NL €32,99 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Dit nieuwe avontuur in de ESO saga stuurt avonturiers en vrienden naar het Summerset eiland. Ontdek het thuis van de High Elves voor het eerst sinds The Elder Scrolls: Arena uit 1994.

Ontdek het eiland van Artaeum, het thuis van de mysterieuze Psijic Orde, een groep wijzen die ouder zijn dan de Mage Guild. Het lot van Tamriel is in gevaar en er wordt een oproep gedaan op de helden van ESO om nog een keer de wereld te redden.

Summerset is een gigantische nieuwe zone vol met nieuwe personages, verhalen, iconische gebieden en avonturen. Doorkuis een schitterend landschap met tropische meren, bossen vol met kleuren en oogverblindende gebergtes. Bezoek daarnaast enome en prachtige steden die de verfijnde smaak van de High Elves weerspiegelen.
You should also check
Xia-Xia
Xia-Xia