BlazBlue Cross Tag Battle

0 Reviews
Ean: 5060201658702

Een ongeëvenaarde botsing van explosieve proporties! De geliefde BlazBlue-franchise overschrijdt universums, markeert fanfavorieten en vecht het uit in BlazBlue: Cross Tag Battle! Gecreëerd door een al

  • €12,99
  • €53,77
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Market Place Electronics IT €12,99 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €19,80 Playstation 4 Buy it now!
Amazon España Informática ES €19,80 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €43,00 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com NL €53,77 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Een ongeëvenaarde botsing van explosieve proporties! De geliefde BlazBlue-franchise overschrijdt universums, markeert fanfavorieten en vecht het uit in BlazBlue: Cross Tag Battle! Gecreëerd door een all-star samenwerking tussen BlazBlue, Atlus 'Persona, French Bread's Under Night In-Birth en Rooster Teeth's immens populaire RWBY-webserie, viert Cross Tag Battle het vechtgenre voor zowel pro's als nieuwkomers! Kies je team in snelle 2v2 teamgevechten gevuld met de gekte waar BlazBlue je dol op is, met alle strakke mechanica, soepele gameplay en prachtige 2D-graphics die je van Arc System Works mag verwachten.

BlazBlue, dat in 2018 10 jaar vechtgame-uitmuntendheid vierde, is een serie die lang door de community van vechtgames is geliefd vanwege zijn diepe en boeiende verhaal, de enorme cast van uitgebalanceerde personages en de snelle en kinetische gameplay-stijl.

Atlus 'Persona-serie, een wereldwijd RPG-fenomeen en geen onbekende in het vechtgenre zelf. Persona-personages zijn eerder verschenen in Arc System Works-spellen, met name Persona 4 Arena en Persona 4 Arena Ultimax.

Under Night In-geboorte is de eerste poging van veteraan en vechtgame-ontwikkelaar French Bread om een originele titel te vinden, die het succes van de cult-klassieker Melty Blood ver achter zich laat.

De geanimeerde megahit van Rooster Teeth, RWBY, is al jaren een populaire franchise en overschrijdt zowel gender- als leeftijdsbarrières om een mainstream-hit te worden. Personages uit de RWBY-serie zijn nog nooit eerder in een vechtgame verschenen. Tot nu.
You should also check
F1 2018
F1 2018
Kingdom Hearts 358/2 Days
Kingdom Hearts 358/2 Days
Darksiders 2
Darksiders 2