LEGO The Movie 2 Videogame

0 Reviews
Ean: 5051888246917

Reis door de ruimte, ontdek nieuwe werelden en test je vaardigheden als meesterbouwer in een galactisch avontuur door het Zusterstelsel in The LEGO® Movie 2-videogame. Het langverwachte vervolg zal spe

  • €29,99
  • €59,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €29,99 Nintendo Switch Buy it now!
Bol.com (BE) BE €33,99 Nintendo Switch Buy it now!
Wehkamp NL €34,99 Nintendo Switch Buy it now!
CoolBlue.nl NL €39,99 Nintendo Switch Buy it now!
Nedgame.nl NL €39,99 Nintendo Switch Buy it now!
Fnac Marketplace FR €41,05 Nintendo Switch Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €49,12 Nintendo Switch Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Reis door de ruimte, ontdek nieuwe werelden en test je vaardigheden als meesterbouwer in een galactisch avontuur door het Zusterstelsel in The LEGO® Movie 2-videogame. Het langverwachte vervolg zal speelbaar zijn op de Nintendo Switch™, de PS4 en de Xbox One.

Je favoriete personages keren terug
Emmet, Lucy, LEGO Batman en hun vrienden keren terug met nieuwe vrienden en mysterieuze personages zoals General Mayhem en Rex Dangervest. Speel bovendien meer dan 100 speelbare personage vrij uit de eerste en nieuwe film.

Verken nieuwe werelden
Ga een wild avontuur aan waarbij je op verkenningstocht gaat: verken omgevingen uit beide films, reis af naar het Systar-systeem en zoek naar Relics en Master Pieces. Ontmoet tijdens je reis verbazingwekkende omgevingen, maffe voertuigen en ongelofelijke wezens.

Bouw je eigen wereld
Bouw speciale LEGO objecten en ontdek nieuwe gebieden en items. Haal de Master Builder in je naar boven en herbouw je wereld. Speur de sterren af naar zeldzame voorwerpen, materialen en gereedschappen om verzamelingen compleet te maken en ze te gebruiken tijdens een reis door het LEGO®-universum.

Gebruik je creativiteit
Beleef een unieke ervaring, met geweldige personages, open-wereldavonturen en een sterke nadruk op het creatief oplossen van puzzels en bouwsituaties in het universum van de film. Gebruik verschillende gereedschappen om de landschappen, wegen en gebouwen in The LEGO Movie 2 Videogame en speel meer beloningen en opdrachten vrij.

Verbeterde gevechten
Neem het op tegen buitenaardse wezens en uitdagende eindbazen. Gebruik verschillende combo's om speciale bouwaanvallen te gebruiken met elk personage.

Speel in co-op

De game is geschikt voor LEGO®-fans van alle leeftijden die met elkaar met plezier aan hun eigen wereld kunnen bouwen. Speel alleen of met een vriend in co-op.
You should also check
Lost Dimension
Lost Dimension
Wall-E
Wall-E