LEGO Ninjago Movie Game Toy Edition

0 Reviews
Ean: 5051888230817

Inhoud: - The Ninjago movie Videogame - Lloyd lego mnifigure Ga op zoek naar je innerlijke ninja in de gloednieuwe LEGO Ninjago Movie videogame! Speel als je favoriete ninja's Lloyd, Jay, Kai, Cole, Z

  • €24,99
  • €112,96
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €24,99 Xbox One Buy it now!
Fnac FR €29,99 Xbox One Buy it now!
Bol.com NL €32,44 Xbox One Buy it now!
Bol.com (BE) BE €33,44 Xbox One Buy it now!
Fnac Marketplace FR €112,96 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Inhoud:
- The Ninjago movie Videogame
- Lloyd lego mnifigure

Ga op zoek naar je innerlijke ninja in de gloednieuwe LEGO Ninjago Movie videogame! Speel als je favoriete ninja's Lloyd, Jay, Kai, Cole, Zane, Nya en Master Wu om hun thuiseiland Ninjago te beschermen tegen de kwaadaardige Lord Garmadon en zijn haaienleger.

Word de Ninja-behendigheid meester door over muren heen te rennen, hoog in de lucht te springen en het op te nemen tegen de vijanden van Ninjago om een hoger niveau te behalen en de vechttechnieken van je ninja te verbeteren.

Alleen in de LEGO Ninjago Movie videogame beleef je de film in 8 omgevingen vol actie, elk met een unieke uitdagings-dojo. Met de strijdkaarten kun je het bovendien opnemen tegen vrienden en familie in wedstrijden voor maximaal vier spelers!
You should also check
Adam's Venture Origins
Adam's Venture Origins