Final Fantasy X & X2 HD Remaster

0 Reviews
Ean: 5021290000032

Twee van de meest geprezen FINAL FANTASY avonturen aller tijden zijn terug. Keer terug naar de wereld van Spira, de spectaculaire sport Blitzball en maak opnieuw kennis met je favoriete personages zoal

  • €20,50
  • €27,75
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €20,50 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €20,50 Playstation 4 Buy it now!
Lowlens NL €20,58 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €20,99 Playstation 4 Buy it now!
CoolShop.nl NL €21,95 Playstation 4 Buy it now!
Shop4 (NL) NL €24,64 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €27,75 Playstation 4 Buy it now!
Amazon España Informática ES €27,75 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Twee van de meest geprezen FINAL FANTASY avonturen aller tijden zijn terug. Keer terug naar de wereld van Spira, de spectaculaire sport Blitzball en maak opnieuw kennis met je favoriete personages zoals Tidus en Yuna die er beter uitzien dan ooit. De oorspronkelijke visie van de makers is met de technologie van vandaag eindelijk volledig gerealiseerd met deze definitieve versies van deze klassieke RPG's.

Kenmerken:

- Twee klassieke RPGs nu in HD: Twee van de meest succesvolle delen in de legendarische RPG serie nu mooier dan ooit.
- Internationale edities van beide games: De internationale versie van FINAL FANTASY X-2 is nu voor het eerst beschikbaar buiten Japan, met een grote hoeveelheid extra content die niet de originele game te vinden was.
- Verbeterde soundtrack: Meer dan 60 tracks uit de originele FINAL FANTASY X soundtrack zijn opnieuw gearrangeerd of geremastered in HD audio.
- Volledige Trophy ondersteuning: Voor beide titels is volledige support voor trophies aanwezig, zowel op PlayStation 4, PlayStation 3 als PlayStation Vita.
- Cross Save ondersteuning: Bewaar je savegames op het PlayStation Network en speel met dezelfde game door op PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita (hiervoor zijn wel beide versies van de game benodigd).
You should also check