Dark Souls Trilogy

0 Reviews
Ean: 3391892003635

Voor het eerst in de geschiedenis is het mogelijk over alle drie de gerenommeerde Dark Souls-games en hun bijhorende DLC-content gebundeld in een 3-disc collectie te beschikken. Betreed het epische dar

  • £35.00
  • £78.83
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
CeX GB £35.00 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com NL €49,99 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €49,99 Playstation 4 Buy it now!
Nedgame.nl NL €49,99 Playstation 4 Buy it now!
Lowlens NL €55,99 Playstation 4 Buy it now!
Shop4 (NL) NL €58,95 Playstation 4 Buy it now!
Fnac Marketplace FR €61,55 Playstation 4 Buy it now!
CoolBlue.nl NL €69,98 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €76,15 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €78,83 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Voor het eerst in de geschiedenis is het mogelijk over alle drie de gerenommeerde Dark Souls-games en hun bijhorende DLC-content gebundeld in een 3-disc collectie te beschikken. Betreed het epische dark fantasy universum, getroffen door verval en de Curse. Verken de uitgestrekte werelden en ontdek de diepgewortelde verhaallijnen. Elke speelbeurt verrast met nieuwe uitdagingen en ontdekkingen. Ga aan de slag met honderd unieke combinaties aan wapens, harnassen, magie en crafting opties om je eigen speelstijl te creëren.

Inhoud:
- Dark Souls™ Remastered
- Dark Souls™ II: Scholar of The First Sin
- Dark Souls™ III: The Fire Fades™
- Alle DLC-content voor de 3 games en alle originele soundtracks.DARK SOULS™ REMASTERED

En dan was er vuur. Herontdek de genre-definiërende game waar het allemaal mee begon. Keer terug naar Lordran in deze prachtig geremasterede game in high definition, 60 fps met singleplayer of online multiplayer en dedicated servers. Bevat de Artorias of the Abyss DLC.

DARK SOULS™ II: SCHOLAR OF THE FIRST SIN
Bereid je voor om opnieuw te sterven. De tweede game uit de reeks bevat als basis Dark Souls II met daarnaast drie DLC's: Crown of the Sunken King, Crown of the Old Iron King en Crown of the Ivory King.

DARK SOULS™ III: THE FIRE FADES™

Nu blijven alleen sintels over… Dark Souls III is het laatste avontuur in de reeks waar spelers alleen kunnen strijden of een team kunnen vormen in co-op of PvP multiplayer. Bevat de bekroonde game en beide DLC-hoofdstukken: Ashes of Ariandel en The Ringed City.

ALLE ORIGINELE SOUNDTRACKS
Bezoek EP!C en download er alle muziek van de Dark Souls-saga gecomponeerd door Motoi Sakaraba en Yuka Kitamura. 110 tracks en meer dan 6 uur om te beluisteren nemen elke Dark Souls-fan terug mee naar die intense boss fights en de beste momenten uit hun dodelijke avonturen.
You should also check
Eternal Sonata
Eternal Sonata