The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

0 Reviews
Ean: 5055856411703

De winnaar van meer dan 200 Game of the Year awards is terug! De Skyrim Special Edition brengt de epische fantasy game tot leven met verbluffende details. De Special Edition bevat de veelgeprezen game

  • €24,35
  • €29,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €24,35 Xbox One Buy it now!
Bol.com (BE) BE €24,35 Xbox One Buy it now!
Amazon España Informática ES €25,64 Xbox One Buy it now!
Amazon Electronics IT €26,46 Xbox One Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €29,00 Xbox One Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €29,00 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De winnaar van meer dan 200 Game of the Year awards is terug! De Skyrim Special Edition brengt de epische fantasy game tot leven met verbluffende details. De Special Edition bevat de veelgeprezen game en alle uitbreidingen met compleet nieuwe features zoals remastered art en effecten, dynamische scherpte en diepte, screen-space reflecties en meer. Ook brengt de Skyrim Special Edition de volledige kracht van mods naar PC en Xbox One. Nieuwe quests, omgevingen, personages, dialogen, uitrustingen, wapens en meer. Met de Mods zijn er geen grenzen aan je avontuur!

Skyrim's verhaal speelt zich 200 jaar na de gebeurtenissen van The Elder Scrolls - Oblivion af. De wereld van Tamriel is maar een schaduw van wat het ooit was na de jaren van onrust die de moord op de koning opvolgden. Het rijk is in de handen van de Elven gevallen, de Blades zijn verdwenen, de Nords haten elkaar en een burgeroorlog staat op het punt uit te breken.

In het midden van deze conflicten is een veel gevaarlijker, eeuwenoud kwaad ontwaakt. De draken, lang weggeweest in de wereld van Elder Scrolls, zijn terug in Tamriel. De toekomst van Skyrim en het koninkrijk zelf zijn in gevaar. Het wachten is op de 'Dragonborn' uit de profetie. Een held geboren met de ziel van een draak. Kruip in de huid van deze 'Dragonborn' en red het Koninkrijk. Ontdek de wereld van Skyrim te voet of te paard en laat je meeslepen in dit mythische avontuur.
You should also check