Mario & Luigi Paper Jam Bros.

0 Reviews
Ean: 0045496529512

Mario & Luigi: Paper Jam Bros. voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen is de nieuwste game in de Mario & Luigi-serie, waarin je zowel met Mario als Luigi speelt. In dit deel is er een derde

  • €29,00
  • €46,95
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
CoolShop.nl NL €29,00 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com NL €29,52 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €29,52 Nintendo 3DS Buy it now!
Amazon.fr FR €33,69 Nintendo 3DS Buy it now!
Amazon.com US $43.30 Nintendo 3DS Buy it now!
Fruugo.nl NL €46,95 Nintendo 3DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Mario & Luigi: Paper Jam Bros. voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen is de nieuwste game in de Mario & Luigi-serie, waarin je zowel met Mario als Luigi speelt. In dit deel is er een derde speelbare personage: Paper Mario!
Helden en schurken uit het Paper Mario-universum, onder wie Paper Mario, prinses Peach, Bowser en Toad, springen uit een boek en belanden in de wereld van Mario & Luigi, wat hilarische en halsbrekende toeren oplevert! Versla Bowsers handlangers, los puzzels op en ga op avontuur met een kersvers heldentrio.

Paper Mario heeft unieke vaardigheden. Zo kan hij in een papieren vliegtuig veranderen, door kieren glippen of kopieën van zichzelf maken. Gebruik de drie personages samen voor speciale aanvallen en manoeuvres, en beleef een uniek avontuur! Als je geconfronteerd wordt met de reusachtige, papieren versies van Bowsers handlangers, gebruik dan je eigen papieren gigant!
You should also check
Mijn Paardenwereld
Mijn Paardenwereld
Rise of Venice
Rise of Venice