Heroes of Mana

0 Reviews
Ean: 5060121822009

Verdedig je positie aan de frontlijn van een oorlog die je leidinggevende kwaliteiten tot het uiterste zal testen! Heroes of Mana is een real-time strategiespel waarin jij als generaal je troepen naar

  • €23,95
  • €42,33
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com (BE) BE €23,95 Nintendo DS Buy it now!
Nedgame.nl NL €29,99 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com NL €42,33 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Verdedig je positie aan de frontlijn van een oorlog die je leidinggevende kwaliteiten tot het uiterste zal testen! Heroes of Mana is een real-time strategiespel waarin jij als generaal je troepen naar de overwinning moet leiden. Heroes of Mana werd door de makers van Final Fantasy exclusief voor Nintendo DS ontwikkeld. Het avontuur voert je mee naar een fantastische wereld waarin je alleen kunt zegevieren als je zorgvuldige planning combineert met snel denkwerk. Het spel begint met het verhaal van Roget en zijn kameraden. een groep soldaten uit het land Pedda die tijdens een verkenningsmissie uit de lucht worden geschoten. Als Roget en zijn teamgenoten erachter komen dat ze door hun eigen aanvoerders onder vuur werden genomen, breekt de strijd los. De laatste goede soldaten van het Pedda-leger moeten alles op alles zetten om de kwaadaardige plannen van hun eigen landgenoten te dwarsbomen.
You should also check