WWE SmackDown vs Raw 2011

0 Reviews
Ean: 4005209137096

In WWE SmackDown vs. Raw 2011 kan er weer geworsteld worden met de sterren van de Amerikaanse worstelfederatie. In dit deel maakt de nieuwe WWE Universe-modus zijn debuut. Deze modus schotelt de speler

  • €4,99
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €4,99 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com NL €29,19 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com (BE) BE €30,19 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €41,16 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €44,04 Nintendo Wii Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In WWE SmackDown vs. Raw 2011 kan er weer geworsteld worden met de sterren van de Amerikaanse worstelfederatie. In dit deel maakt de nieuwe WWE Universe-modus zijn debuut. Deze modus schotelt de speler verschillende scenario's voor afhankelijk van zijn/haar keuzes. Op deze manier ontstaan er nieuwe rivaliteiten, vriendschappen en kampioenswedstrijden. WWE SmackDown vs. Raw 2011 bevat ook de Road to WrestleMania-modus waarin je een splinternieuw verhaal beleeft. Zo ervaar je de WWE vanuit het oogpunt van een worstelaar en baan je je een weg naar de titel. Het is in de game mogelijk een eigen worstelaar te creëren compleet met eigen aanvallen en stijl. De game telt in totaal zeventig bestaande sterren uit de WWE waaronder verschillende vrouwelijke worstelaars.
You should also check
Crush 3D
Crush 3D