Hannah Montana Music Jam

0 Reviews
Ean: 0712725003616

In Hannah Montana: Music Jam speel je met Hannah Montana zelf of Miley Stewart. Zodra je verder komt in de game kun je nog een andere popster vrijspelen. Miley's vrienden zijn ontvoerd door een populai

  • $3.96
  • $52.90
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.com US $3.96 Nintendo DS Buy it now!
Nedgame.nl NL €4,99 Nintendo DS Buy it now!
Amazon.fr FR €8,83 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com NL €49,90 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €52,90 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In Hannah Montana: Music Jam speel je met Hannah Montana zelf of Miley Stewart. Zodra je verder komt in de game kun je nog een andere popster vrijspelen. Miley's vrienden zijn ontvoerd door een populair schoolmeisje en het is aan Hannah en haar vrienden om dit schoolmeisje te stoppen. Dit gebeurt door middel van muziek. Er zijn een aantal instrumenten aanwezig die zijn te bespelen zoals de gitaar, basgitaar en het drumstel. Elk instrument speelt anders, maar worden wel allen gespeeld met stylus en touchscreen. Zo bespeel je de gitaar door met je stylus over de snaren te bewegen die in het DS-scherm te vinden zijn. Je kunt in het spel ook je eigen nummers opnemen, naast de nummers die je moet spelen tijdens het spelen van het verhaal. Je kunt kiezen uit drie akkoorden en verder kun je aangeven of je elektrisch wilt spelen of dat je het akoestisch wilt houden.
You should also check
Hori Slim Pouch
Hori Slim Pouch
  • Publisher Hori
  • Platform
Red Steel 2
Red Steel 2