NBA Street

0 Reviews
Ean: 5030930026622

EA Sports Big gaat terug naar de wortels van het basketball en komt met een uiterst speelbare pleintjesbasketbal-game. NBA Street is een snelle, funky en helemaal te hippe drie-tegen-drie arcade baller

  • €4,99
  • €32,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €4,99 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com NL €10,00 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €11,64 Playstation 2 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
EA Sports Big gaat terug naar de wortels van het basketball en komt met een uiterst speelbare pleintjesbasketbal-game. NBA Street is een snelle, funky en helemaal te hippe drie-tegen-drie arcade baller, die het coole van de straat combineert met indrukwekkende moves en krankzinnige dunks. Stap het veld in met NBA-legendes, waaronder Michael Jordan en Kobe Bryant, of met de wildste fictieve personages, zoals Afro-dragende cover-ster en hippe vogel Stretch. Neem het op tegen pleintjeslegendes Hold the Court of bouw een carrière op in City Circuit en speel nieuwe spelers en veldjes vrij. Maak knotsgekke turbo-moves en alley oops voor maximale stijl, en laat zo je boost-meter vollopen. Als die helemaal is volgeladen, is je speler niet meer te stoppen en maakt hij een spectaculaire Gamebreaker. Met verbluffende over-the-top animaties, talloze maffe extra's die je kunt vrijspelen en krankzinnig verslavende gameplay, vormt NBA Street een must-have voor zowel B-ballers als arcade sports-fans. You got game?
You should also check
X-Blades
X-Blades
Mijn Paardenwereld
Mijn Paardenwereld