Zoeken...
Uitgelicht
afbeelding kan van het origineel afwijken
afbeelding kan van het origineel afwijken

Asmodee Viticulture - Essential Edition Bordspel

Nu bestellen, maandag in huis.meer informatie
49,95
Verzendkosten va 5,95Overzicht verzendkosten
In Viticulture beland je in het rustieke, pre-moderne Toscane, waar je een schamele wijngaard hebt geërfd. Je bezit een paar percelen land, een oude persplaats, een piepkleine kelder, 3 arbeiders...en de droom om de beste wijnmakerij van Italië te bezitten.

Jouw taak is om je arbeiders en behulpzame bezoekers het hele jaar door verschillende taken te laten uitvoeren. Elk seizoen is anders op een wijngaard, dus de arbeiders hebben verschillende taken die ze kunnen uitvoeren in de zomer en winter. Er is concurrentie om deze taken, en vaak heeft de eerste arbeider die aankomt een voordeel ten opzichte van de rest.
Met behulp van deze arbeiders en bezoekers kun je je wijngaard uitbreiden door het bouwen van structuren, het planten van wijnstokken en het vervullen van wijnorders terwijl je werkt aan het doel om de meest succesvolle wijnmakerij in Toscane te bezitten.
0 sterren0 sterren0 beoordelingen
SprayPay
EAN0748252980618
Artikelcode1796522
FabrikantscodeSTM105

Product Type Bordspel

Afmeting

Breedte 272mm
Diepte/Lengte 102mm
Hoogte 222mm

Detail

Inhoud/uitrusting 1 dubbelzijdig speelbord, 6 wijngaard matten, 42 wijnkaarten, 36 wijn orderkaarten, 20 zomerbezoek kaarten, 20 winterbezoek kaarten, 1 quick-reference guide, 31 custom wood worker meeples, 6 custom wood grande meeples, 48 custom wood structure tokens, 6 custom wood rooster tokens, 6 custom wood VP tokens, 6 custom wood residual tokens, 50 glas tokens, 72 kartonnen lira tokens en spelregels.
Onafhankelijk spel
Speelduur 90min
Tot 6User
Van 1User

Leeftijdsadvies

Van 13 jaar

Leeftijdsgroep

Tiener (10-18 jaar)
Volwassene (18+)

Materiaal

Type Karton

Omschrijving

Serie Viticulture

Taal

Engels

Verzendgewicht

Berekend 1900g

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Geef je mening over dit product: » beoordelen